The Best
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

The Bestدخول
●● إعلانـات ●●
إعلانك هنا إعلانك هنا إعلانك هنا
إعـلانـات المنتـدى

إحصائيات المنتدى
أفضل الاعضاء هذا الشهر
آخر المشاركات
أفضل الاعضاء هذا الشهر
1031 المساهمات
417 المساهمات
388 المساهمات
381 المساهمات
377 المساهمات
112 المساهمات
97 المساهمات
85 المساهمات
76 المساهمات
60 المساهمات
آخر المشاركات




descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyالفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
الفراخ على الطريقة اليابانية C1d625b8af1aaa8b7f52921a322237a8

المقادير:
الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6
12 قطعة أوراك فراخ

3/ 4 كوب خل بلسميك

3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر

1/ 2 كوب صويا صوص

1 1/2 كوب ميه

1 1/ 2 فص ثوم

1 1/ 2 فلفل حار

الطريقة:
الفراخ على الطريقة اليابانية E8b9ecaacedd8adaf448c57be9460ef6
1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا.

2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج.

3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرا على الوصفة الشهية

بانتظار كل جديد منكـ

الفراخ على الطريقة اليابانية 866468155

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرآ لك

descriptionالفراخ على الطريقة اليابانية Emptyرد: الفراخ على الطريقة اليابانية

more_horiz
شكرا لك على الموضوع ~ 
 
 KonuEtiketleri عنوان الموضوع
الفراخ على الطريقة اليابانية
 Konu BBCode BBCode
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
remove_circleمواضيع مماثلة
chat_bubbleشاورما الفراخ
chat_bubbleكبد الفراخ مع دبس الرمان
chat_bubbleطريقة عمل لانشون الفراخ في البيت
chat_bubbleاصناف الفراخ زى المطاعم واحسن كمان
chat_bubbleتعلم اليابانية مع Yu Gi Oh